Üniversite Sektör Buluşmaları-1 etkinliği
Türü Webinar Konu Norveç Gastronomi Kültürü Konusmaci(lar) Şef İsmet KALKAN Düzenleyen Arş. Gör. Harun Yiğit ALKAN Organizasyon Dil Türkçe Açiklama
Gaziantep Turizm ve Sürdürülebilirlik Semineri
Türü Seminer Konu Turizm, Sürdürülebilirlik Konusmaci(lar) Mehmet Bülent ÖZTÜRK, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK Düzenleyen Dr. Öğr. Üyesi Furkan BALTACI Organizasyon Dil Türkçe Açiklama
Uyuşturucu İle Mücadele Farkındalık Eğitimi
Türü Seminer Konu Uyuşturucu ile mücadele Konusmaci(lar) Komiser Ayşegül YEKTEUŞAKLARI, Polis Memuru ismail UZKAR Düzenleyen Arş. Gör. Harun Yiğit ALKAN Organizasyon Dil Türkçe Açiklama
Geleceğin Şefleri Metroda
Türü Eğitim Konu Kasaplık, temel kesim teknikleri Konusmaci(lar) Metro Market Müdürü Serkan DALGIÇ Düzenleyen Metro Market Organizasyon Dil Türkçe Açiklama
Sürdürülebilir Gastronomi ve tedarik zinciri yönetimi
Türü Seminer Konu Sürdürülebilir gastronomi, tedarik zinciri Konusmaci(lar) Serkan DALGIÇ, Murat İlke Özipek Düzenleyen Doç. Dr. Furkan BALTACI Organizasyon Dil Türkçe Açiklama
Açık Ateşte Pişirme Teknikleri
Türü Seminer Konu Kesim teknikleri, açık ateşte pişirme teknikleri Konusmaci(lar) Mehmet Akif BÜYÜK Düzenleyen Arş. Gör. Harun Yiğit ALKAN Organizasyon Dil Türkçe Açiklama
Gastronomide yeni akımları: Slow Food
Türü Seminer Konu Slow Food Konusmaci(lar) Furkan Baltacı, Yasmina LOKMANOĞLU, Nefise ARSLAN, Abdulkadir KATMERCİ Düzenleyen Doç. Dr. Furkan BALTACI Organizasyon Dil Türkçe Açiklama
Dijitalleşme ve Turizmde İş Gücünün Geleceği
Türü Seminer Konu Turizm, İş gücü Konusmaci(lar) Doç. Dr. Furkan BALTACI, Mühlüm ŞEN, Özgür ÇÖZGENER Düzenleyen Doç. Dr. Furkan BALTACI Organizasyon Dil Türkçe Açiklama