Gastronomide yeni akımları: Slow Food | İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

Gastronomide yeni akımları: Slow Food

Gastronomide yeni akımları: Slow Food

  • Tarih & Saat:
    • Kasım 27, 2023
    • 14:30 - 16:00
  • Yer:

    Nowotel

Türü Seminer
Konu Slow Food
Konusmaci(lar) Furkan Baltacı, Yasmina LOKMANOĞLU, Nefise ARSLAN, Abdulkadir KATMERCİ
Düzenleyen Doç. Dr. Furkan BALTACI
Organizasyon
Dil Türkçe
Açiklama

Etkinliğe katıl

2023-11-27 14:30 2023-11-27 16:00 Europe/London Gastronomide yeni akımları: Slow Food Türü Seminer Konu Slow Food Konusmaci(lar) Furkan Baltacı, Yasmina LOKMANOĞLU, Nefise ARSLAN, Abdulkadir KATMERCİ Düzenleyen Doç. Dr. Furkan BALTACI Organizasyon Dil Türkçe Açiklama Nowotel
Takvime Ekle
Daha önce başvuru yapılmış.
×
Teşekkür ederim! Etkinliğe katıldın.
×