Bildiriler | İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

Bildiriler

ULUSLARASI BİLDİR

2024

  • Güçlü, C., Aydın, B., Baltacı, F., (2024), A Qualitative Study on Determining the Factors Influencing Restaurant Preferences of Families with Children, 8th International West Asia Congressof Tourism Research Acceptance Letter, 25-27 April 2024

2023

  • Ayyıldız A., Parlak Özer Z. (2023) Farklı Vardiyalarda Çalışan Kadın Hemşirelerin Antropometrik Ölçümleri, Hedonik Açlık Düzeyleri ve Uyku Kalitelerinin İncelenmesi, 9. Uluslararası Ankara Bilimsel Araştırmalar Kongresi, 26-28 Aralık 2023, 1967-68

 

  • Karslıoğlu Okay B. (2023). Et Ve Et Ürünlerinde Kullanılan Nitrat Ve Nitritlerin Temiz Etiket Alternatifleri.  5th Internatıonal Conference On Food, AgrıcultureAndVeterınary, 2 (Özet Bildiri/Sözlü Sunum)(Yayın No:8494025)

 

  • Erdoğan B., Parlak Özer Z., Alzheimer Hastalığına Sahip Bireylerin Malnütrisyon, Sarkopeni ve Kırılganlık Durumlarının Değerlendirilmesi, 3rd International Graduate Studies Congress (IGSCONGʹ23), June 14‐17, 2023 (Yayın No:8494557)

 

  • Baltacı F.,Dang Aditi (2023). AreWe Ready for Robot Maids in The Hotel Industry? A QualitativeStudy of PotentialTouristReviewsWithBig Data Analytics. INDAM 2023 CONFERENCE: TheDigitalEconomy Post COVID-19 Era., 1(1), 45-45. (Özet Bildiri/Sözlü Sunum)(Yayın No:8269364) (SCOPUS)

 

  • Çelik M., Gürkan Ercan B., Ayaz A., Yakut İpekoğlu H., Baltacı F., Kurtoğlu M., Kalkavan B., Sevgican Ş., Yardımcı H.Ç., Küçükyılmaz S., Elkovan C.G., Çayır B, Düzcan M.E., Sevin D. (2023). Gender Differences in Human Behaviors During Earthquake.  The 18th World Conference on Seismic Isolation, Energy Dissipation, and Active Vibration Control of Structures (18WCSI) (Özet Bildiri/Sözlü Sunum)(Yayın No:8848914)

 

  • Çelik M., Ercan E.G., Ayaz A., Yakut İpekoğlu H., Baltacı F., Kurtoğlu M., Kalkavan B., Küçükyılmaz S., Yardımcı H.Ç., Sevgican Ş., Elkovan C.G., Çayır B., Düzcan M.E., Human Behavior During an Earthquake: Descriptive Analysis on Indoor Video Recordings. 2023/8/25XVII. International Research Conference. Özet Bildiri/Sözlü Sunum)

 

2022

  • Keçelı̇ M.T., Harp Çelı̇k F., (2022). BioactiveCompounds of OlivesandtheirBıoavalibility. XIII International ScientificAgricultureSymposium “AGROSYM 2022“ (Özet Bildiri/Sözlü Sunum)(Yayın No:8155513)

 

  • Keçelı̇ M.T., Harp Çelı̇k F. (2022). BioactiveCompounds of OlivesAndTheirBioavalibility. XIII International ScientificAgricultureSymposium “AGROSYM 2022” (Özet Bildiri/Sözlü Sunum)(Yayın No:8494726)

 

  • Harp Çelı̇k F.,Aliyev P. (2022). Current And Possible Effects Of Climate Change On Olive And Olive Oil Production: The Case Of Türkiye. 1St International Traditional Food and Sustainable Food Systems Symposium (Özet Bildiri/Sözlü Sunum)(Yayın No:8494721)

 

  • Aliyev P, Harp Çelı̇k F. (2022). İklim Değişikliğinin Zeytin ve ZeytinyağıÜretimiÜzerindeki Mevcut ve Olası Etkileri: TürkiyeÖrneği. 1St International Traditional Food and Sustainable Food Systems Symposium (Özet Bildiri/Sözlü Sunum) (Yayın No:7758141)

 

  • Baltacı F., Alkan H.Y.(2022). Challenges Lead to Entrepreneurship: A Review On Covıd-19 And Ghost Kitchens. 7th International New York Conference On Evolving Trends In Interdisciplinary Research&Amp; Practices, 1(1), 585-592. (Tam Metin Bildiri/Sözlü Sunum) (Yayın No:8284524) (Uluslararası)

 

  • Baltacı F.(2022). The Catalyst Effect of Global Crises on Migration and Second Home Tourism: An Evaluation in the Perspective of the United Nations 2030 Sustainability Goals. Tashkent Business & Economics Conference (TBEC) 2022 (Tam Metin Bildiri/Sözlü Sunum)(Yayın No:8269229) (SSCI)

 

  • Parlak Özer Z., Diyetisyen Adaylarının Beslenme Danışmanlık Görüşmelerinin Değerlendirilmesi, Sözel Bildiri, 3 Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, Sözel Bildiri, 237 sayfa, 17-19 Mayıs 2022

 

  • Ayhanci N.N., Parlak Özer Z., Evde Enteral Tüple Beslenen Hastaların Beslenme Durumu ve Antropometrik Ölçümleri, Sözel Bildiri, 3 Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, 243. sayfa, 17-19 Mayıs 2022

 

  • Kenanoğlu F., Parlak Özer Z., Ağırlık Kaybı İçin Özel Bir Kliniğe Başvuran Hastaların, Antropometrik Ölçümleri, Yeme Farkındalıkları Ve Depresyon Düzeylerinin Değerlendirilmesi, 28-29 Mayıs 2022. Ağırlık Kaybı İçin Özel Bir Kliniğe Başvuran Hastaların, Antropometrik Ölçümleri, Yeme Farkındalıkları Ve Depresyon Düzeylerinin Değerlendirilmesi. sayfa 526 E-ISBN: 978-625-7367-51-6

 

  • Parlak Özer Z., Diyabette Tıbbi Beslenme Tedavisi, Davetli Konuşmacı, Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi, 14-16 Ekim 2022

 

  • Karslıoğlu Okay B. (2022). Etlerin Pişirilmesinde SousVide Pişirme Tekniği Kullanımın Duyusal Kaliteye Etkisi.  1st International Traditional Foods And Sustainable Food Systems Symposium (Tam Metin Bildiri/Sözlü Sunum)(Yayın No:8383745)

 

ULUSAL BİLDİRİ

2024

  • Fıstıkçı, S., Baltacı, B., (2024), Teknolojik Gelişmelerin Avrupa’nın Göçmen İş Gücü Talebi Üzerindeki Etkisi: Hollanda Örneği, 3. Ulusal Bilimsel Araştırmalar Kongresi, 1(1), s.164

2022

  • Harp Çelik F. (2022). Bitkisel Yağ EndüstrisindeSürdürülebilir Palmiye Yağı (RSPO) Yuvarlak Masa Toplantısının Önemi. Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi (Tam Metin Bildiri/Sözlü Sunum) (Yayın No:8494733)

 

  • Harp Çelik F. (2022).Gıda Endüstrisinde Zeytin Yaprağı Kullanım Alanları. 14th Gıda Kongresi (Özet Bildiri/Sözlü Sunum)(Yayın No:8494731)