Açık Ateşte Pişirme Teknikleri | İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

Açık Ateşte Pişirme Teknikleri

Açık Ateşte Pişirme Teknikleri

  • Tarih & Saat:
    • Kasım 16, 2023
    • 12:00 - 16:00
  • Yer:

    Cenani Konağı

Türü Seminer
Konu Kesim teknikleri, açık ateşte pişirme teknikleri
Konusmaci(lar) Mehmet Akif BÜYÜK
Düzenleyen Arş. Gör. Harun Yiğit ALKAN
Organizasyon
Dil Türkçe
Açiklama

Etkinliğe katıl

2023-11-16 12:00 2023-11-16 16:00 Europe/London Açık Ateşte Pişirme Teknikleri Türü Seminer Konu Kesim teknikleri, açık ateşte pişirme teknikleri Konusmaci(lar) Mehmet Akif BÜYÜK Düzenleyen Arş. Gör. Harun Yiğit ALKAN Organizasyon Dil Türkçe Açiklama Cenani Konağı
Takvime Ekle
Daha önce başvuru yapılmış.
×
Teşekkür ederim! Etkinliğe katıldın.
×