Proje & Patent | İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

Proje & Patent

  • Çölyak Hastaları IçinGlutensiz Hindi Nugget Üretimi ve Bazı Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi, TÜBİTAK 2209 APROJESİ, Danışman: BETÜL KARSLIOĞLU, Proje Başlangıç/Bitiş Tarihleri: 19/04/2023- 11.01.2024).
  • Hamburger Köftesi Üretiminde Domates Posası Kullanım İmkanlarının Araştırılması, TÜBİTAK 2209 APROJESİ, Danışman: BETÜL KARSLIOĞLU, (Proje Başlangıç/Bitiş Tarihleri: 19/04/2023- 20/02/2024).
  • Fenilketonüri Hastaları için Düsük Proteinli Dondurma Üretimi, içerigininvoltametrik yöntemle belirlenmesi ve fizikokimyasal özelliklerinin incelenmesi TÜBİTAK 2209A PROJESİ, Danışman: ZEYNEP PARLAK ÖZER, 19/04/2023- 22/04/2024
  • Gastronomi Sektöründe Kadın Olmak (Proje ID: 1919B012215193), TÜBİTAK 2209A PROJESİ, Danışman:FURKAN BALTACI, 20/03/2023 (Devam Ediyor)
  • Kültürel Bir Aktarım Aracı Olarak Gastronomi: Bir Sözlü Tarih Araştırması TÜBİTAK 2209 A PROJESİ, Danışman:FURKAN BALTACI 18/01/2023 (Devam Ediyor)
  • Deprem Anı İnsan Davranışlarının Belirlenmesi ve Politika Öneri Sunulmasına Yönelik Bir Araştırma., -Tübitak 1001, Araştırmacı:FURKAN BALTACI 01/04/2022 (Devam Ediyor)
  • Dijital Atıksız Mutfak TÜBİTAK 2209 A PROJESİ, Danışman:FURKAN BALTACI, 20/03/2023 (Devam Ediyor)
  • Çeşnili Zeytin Tozu Özelliklerinin Araştırılması ve Model Bir Gıdada Kullanımı TÜBİTAK 2209 A PROJESİ, Danışman:FULYA HARP ÇELİK, 20/03/2023 (Devam Ediyor)
  • Antep Fıstığı Kabuğunun Derisinden Reçel Yapımı, TÜBİTAK 2209 A PROJESİ, Danışman:HARUN YİĞİT ALKAN, 20/04/2023 (Devam Ediyor)
  • Eğitim Ortamlarında Artırılmış Gerçeklik Uygulamaları: Etkileşimli Mutfak, TÜBİTAK 2209 A PROJESİ, Danışman:HARUN YİĞİT ALKAN, 20/04/2023 (Devam Ediyor)
  • Ozon Kullanılarak Tüketime Hazır Etsiz Çiğköftenin Raf Ömrünün Uzatılması, TÜBİTAK 1507 TEKNO-ÇABA (TEYDEB), Proje No: 7230502, Danışman: FURKAN BALTACI, 07/11/2023 (Devam Ediyor)

2024

  • Kültürel Mirasın Yaşatılması: Hatay’ın Sözlü Kültürü, TÜBİTAK 2209 A PROJESİ, Danışman:FURKAN BALTACI