Staj Esasları |Gastronomi ve Mutfak Sanatları | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

Staj Esasları

GENEL ESASLAR

MADDE 1:  Amaç

MADDE 2:  Staj Yapılabilecek Alanlar

MADDE 3:  Staj Süresi ve Bu Sürenin Staj Yapılabilecek Alanlara Dağılımı

MADDE 4: Staj Yapılabilecek Dönemler ve Özel Durumlar

MADDE 5: Staj Yerlerinin Belirlenmesi ve Kabulü

MADDE 6: Staj Dosyasının Teslim Biçimi ve Zamanı

MADDE 7: Stajın Değerlendirilmesi

MADDE 8: Staj Konusunda Danışmanlık

MADDE 9: Staj Yapılan Yerin Çalışma Kurallarına Uyma Zorunluluğu