- Çölyak Hastaları IçinGlutensiz Hindi Nugget Üretimi ve Bazı Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi, TÜBİTAK 2209 APROJESİ, Danışman: BETÜL KARSLIOĞLU, Proje Başlangıç/Bitiş Tarihleri: 19/04/2023- 11.01.2024).
- Hamburger Köftesi Üretiminde Domates Posası Kullanım İmkanlarının Araştırılması, TÜBİTAK 2209 APROJESİ, Danışman: BETÜL KARSLIOĞLU, (Proje Başlangıç/Bitiş Tarihleri: 19/04/2023- 20/02/2024).
- Fenilketonüri Hastaları için Düsük Proteinli Dondurma Üretimi, içerigininvoltametrik yöntemle belirlenmesi ve fizikokimyasal özelliklerinin incelenmesi TÜBİTAK 2209A PROJESİ, Danışman: ZEYNEP PARLAK ÖZER, 19/04/2023- 22/04/2024
- Gastronomi Sektöründe Kadın Olmak (Proje ID: 1919B012215193), TÜBİTAK 2209A PROJESİ, Danışman:FURKAN BALTACI, 20/03/2023 (Devam Ediyor)
- Kültürel Bir Aktarım Aracı Olarak Gastronomi: Bir Sözlü Tarih Araştırması TÜBİTAK 2209 A PROJESİ, Danışman:FURKAN BALTACI 18/01/2023 -09/11/2024)
- Deprem Anı İnsan Davranışlarının Belirlenmesi ve Politika Öneri Sunulmasına Yönelik Bir Araştırma., -Tübitak 1001, Araştırmacı:FURKAN BALTACI 01/04/2022 -12/2024)
- Dijital Atıksız Mutfak TÜBİTAK 2209 A PROJESİ, Danışman:FURKAN BALTACI, 20/03/2023 (Devam Ediyor)
- Çeşnili Zeytin Tozu Özelliklerinin Araştırılması ve Model Bir Gıdada Kullanımı TÜBİTAK 2209 A PROJESİ, Danışman:FULYA HARP ÇELİK, 20/03/2023 (Devam Ediyor)
- Antep Fıstığı Kabuğunun Derisinden Reçel Yapımı, TÜBİTAK 2209 A PROJESİ, Danışman:HARUN YİĞİT ALKAN, 20/04/2023 (Devam Ediyor)
- Eğitim Ortamlarında Artırılmış Gerçeklik Uygulamaları: Etkileşimli Mutfak, TÜBİTAK 2209 A PROJESİ, Danışman:HARUN YİĞİT ALKAN, 20/04/2023 (Devam Ediyor)
- Ozon Kullanılarak Tüketime Hazır Etsiz Çiğköftenin Raf Ömrünün Uzatılması, TÜBİTAK 1507 TEKNO-ÇABA (TEYDEB), Proje No: 7230502, Danışman: FURKAN BALTACI, 07/11/2023 (Devam Ediyor)
2024
- Kültürel Mirasın Yaşatılması: Hatay’ın Sözlü Kültürü, TÜBİTAK 2209 A PROJESİ, Danışman:FURKAN BALTACI , 26/03/2024 (Devam Ediyor)
- Gıda Sektöründe Down Sendromlu Bireylerle Çalışan Personelin İş Yaşam Deneyimlerinin İncelenmesi, TÜBİTAK 2209 A PROJESİ, Danışman:Zeynep PARLAK ÖZER, 26/03/2024 (Devam Ediyor)
- Düşük Proteinli Dondurma Yapımı ve Organoleptik Kalite Parametrelerinin İncelenmesi, TÜBİTAK 2209 A PROJESİ, Danışman:Zeynep PARLAK ÖZER, 26/03/2024 (Devam Ediyor)
- Domates atıklarından domates tozu üretimi ve bazı kalite parametrelerinin belirlenmesi, TÜBİTAK 2209 A PROJESİ, Danışman: Betül KARSLIOĞLU, 26/03/2024 (devam ediyor).
- Tavuk Suyu Kapsülü- `Moleküler Tavuk Havyar Üretimi ve Bazı Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi TÜBİTAK 2209 A PROJESİ, Danışman: Betül KARSLIOĞLU, 26/03/2024 (devam ediyor).