Kitap & Kitap Bölümleri | İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

Kitap & Kitap Bölümleri

2022

  • Harp Çelik F. (2022) Sürdürülebilir Gıda Sistemleri ÜzerineAraştırmalar, Bölüm adı:(Bitkisel Yağ SektöründeSürdürülebilir Palm Yağı Yuvarlak Masası’nın (RSPO) Önemi) (2022)., SİDAS,Basım sayısı:1, Sayfa Sayısı 478, ISBN:978-605-5267-96-4, Türkçe(Bilimsel Kitap), (Yayın No: 8494740)
  • Parlak Özer Z. Beslenme danışmanlıklarında hasta merkezli yaklaşım. Ercan A, editör. Sağlığın Geliştirilmesinde Beslenme ve Diyetetik Yönünden Biyopsikososyal Yaklaşımlar. 1. Baskı. Ankara: Türkiye Klinikleri; 2022. p.64-70.
  • Baltacı F., Türkiye Turizm Ansiklopedisi – Cilt IV, Bölüm adı:(Corendon Turizm) (2022)., Detay Yayınları, Editör:Kozak Nazmi, Kozak Metin, Basım sayısı:1, Sayfa Sayısı 6422, ISBN:978-605-254-555-3, Türkçe(Ansiklopedi Maddesi), (Yayın No: 8290871) (Ulusal)
  • Baltacı F., Türkiye Turizm Ansiklopedisi – Cilt I, Bölüm adı:(Akay Turizm) (2022)., BALTACI FURKAN, Detay Yayınları, Editör:Kozak Nazmi, Kozak Metin, Basım sayısı:1, Sayfa Sayısı 6422, ISBN:978-605-254-552-2, Türkçe(Ansiklopedi Maddesi), (Yayın No: 8290837) (Ulusal)
  • Baltacı F., Trends and Advances in SportandLeisure Management: Expanding the Frontiers, Bölüm adı:(International Second Home Tourists’ Recreational Experiences in ThePandemic: The Case of CoastalTurkey) (2022)., Cambridge Scholars Publishing, Editör:Ziakas, Vassilios, Basım sayısı:1, Sayfa Sayısı 186, ISBN:1-5275-8590-5, İngilizce(Bilimsel Kitap), (Yayın No: 8268040) (Uluslararası)
  • Baltacı F.,Türkiye Turizm Ansiklopedisi – Cilt II, Bölüm adı:(Asuta Turizm) (2022)., Detay Yayınları, Editör:Kozak Nazmi, Kozak Metin, Basım sayısı:1, Sayfa Sayısı 6422, ISBN:978-605-254-553-9, Türkçe(Ansiklopedi Maddesi), (Yayın No: 8290857) (Ulusal)

2023

  • Baltacı F., Gastronomi Turizmi: Deneyimsel Perspektiften İnceleme, Bölüm adı:(Dijitalleştilmiş Gastronomi Deneyimi ve Bileşenleri) (2023)., BALTACI FURKAN, Paradigma Akademi, Editör:KodaĢ Davut, Arıca ReĢat, Basım sayısı:1, Sayfa Sayısı 204, ISBN:978-625-6905-28-3, Türkçe(Bilimsel Kitap), (Yayın No: 8297162) (Uluslararası)
  • Baltacı F., Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar, Bölüm adı:(Turizmde Ekolojik Sürdürülebilirlik ve Teknoloji İlişkisi) (2023)., BALTACI FURKAN, Platanus Publishing, Editör:Köse, Dursun, Basım sayısı:1, Sayfa Sayısı 843, ISBN:978-625-6971-26-4, Türkçe(Bilimsel Kitap), (Yayın No: 8269668) (Uluslararası)
  • Baltacı F., Social,Human and Administrative Sciences XII, Bölüm adı:(Effect Of AcademicMotivationAnd Self- Efficacy On Career Planning Of TourısmStudents) (2023)., Eğitim Yayınevi, Editör:Akçagündüz Emre, Basım sayısı:12, Sayfa Sayısı 251, ISBN:978-625-6408-74-6, (Yayın No: 8288095) (Uluslararası)
  • Baltacı, F., Ayanoğlu, M., (2023)Turizm ve Çocuk, Bölüm adı:(Dezavantajlı Çocukların Turistik Deneyimlerinin Geliştirilmesine Yönelik Uygulamaların Erişilebilir ve Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Değerlendirilmesi) Paradigma Akademi, Editör:Arıca, Reşat; Kay, Mehmet Akif, Basım sayısı:1, Sayfa Sayısı 264, ISBN:978-625-6579-51-4, Türkçe(Bilimsel Kitap), (Yayın No: 8837905) (Uluslararası)
  • Baltacı, F., (2023), Turizmde Ekolojik Sürdürülebilirlik ve Teknoloji İlişkisinin Yerel Halkın Yaşam Kalitesi ve Hatırlanabilir Turistik Deneyim Ekseninde İncelenmesi Editör:Arıca, R., “Turizm Sektöründe Ekolojik Sürdürülebilirlik (Uygulamadan Örnekler”, Paradigma Akademi, Basım sayısı:3, Sayfa Sayısı 502, ISBN:9786258118001, Türkçe(Bilimsel Kitap), (Yayın No: 8838031)
  • Baltacı, F., (2023), Gastro-Turist Motivasyonlarının İtici ve Çekici Faktörler Çerçevesinde İncelenmesi, Editör:Hasan Önal Şeydanlıoğlu, “Gastronomi Biliminde Yeni Eğilimler: Uygulamalar ve Örnekler”, Paradigma Akademi, Basım sayısı:1, Sayfa Sayısı 487, ISBN:978-625-6579-43-9, Türkçe(Bilimsel Kitap), (Yayın No: 8600234)
  • Güçlü C., Alkan H.Y., (2023) Turizimde Vejetaryen ve Vegan Mutfak, Gastronomi Biliminde Yeni Eğilimler: Uygulamalar ve Örnekler, Sayfa Sayısı: 203-228 Paradigma Akademi, Basım sayısı:1, Sayfa

2024

  • Demirok Soncu E., Karslıoğlu B.(2024). Meat Based Fermented Food Products. Fermented foods, R.E. Anlı,P. Şanlıbaba, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.77-115, 2024.
  • Baltacı, F., (2024), El papel del ecoturismo en el empoderamiento de las mujeres: una evaluación comparativa intercultural desde la perspectiva de sostenibilidad, Turismo ecocida o turismo ecológico? El ecoturismo: impactos y posibilidades de gestión, Universidad del Mar, 64-91.